Hannaa Faouzi

Sanctierecht en strafrecht advocaat

HANNAA FAOUZI

Hannaa Faouzi is sinds 8 januari 2018 advocaat bij ons kantoor. Zij is sinds 2002 als advocaat werkzaam en heeft ruime ervaring met sanctierecht zaken. Zij behandelde eerder ook zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Haar hart gaat uit naar het strafrecht/sanctierecht en daarin heeft zij zich gespecialiseerd.

Snel en doelgericht

Hannaa komt moeiteloos tot de kern van uw probleem en staat u vervolgens met verve bij. Zij gaat praktisch en zorgvuldig te werk om voor u het beste resultaat te behalen.

Ervaring Hannaa Faouzi

Hannaa is gespecialiseerd in het sanctierecht in brede zin. Zij heeft ervaring met (jeugd)strafrecht, maar ook met bestuursstrafrecht. Zij staat onder meer ondernemingen, zorginstellingen en particulieren bij. Omdat zij ook werkzaam is geweest op andere rechtsgebieden, kan zij snel verbanden leggen buiten het sanctierecht om. Door een snelle en goede doorverwijzing kan zij u of uw onderneming vervolgens veel problemen besparen.

Hannaa is lid van de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten en van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht advocaten. Zij staat ook op de lijst van bijzonder curatoren bij de rechtbank Den Haag.

Hannaa heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten
de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– algemene praktijk
– strafrecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Fotografie: Robin Utrecht

blogs door Hannaa Faouzi:

16 apr: Virtueel spreekuur voorziet in behoefte

Sennef de Koning van Eenennaam advocaten voorziet sinds 3 april 2020 iedere vrijdagmiddag in een virtueel spreekuur. Dat spreekuur is…

10 sep: Valsheid in geschrifte: wat is dat eigenlijk?

Valsheid in geschrifte Valsheid in geschrifte is strafbaar gesteld in artikel 225 van ons Wetboek van Strafrecht (hierna te noemen:…

11 jan: Hoge straffen voor stalking

Als iemand bij herhaaldeling inbreuk maakt op de persoonlijke levenssfeer van iemand anders, wordt dat stalking genoemd. En u maakt…