Hannaa Faouzi

Sanctierecht en strafrecht advocaat

HANNAA FAOUZI

Hannaa Faouzi is sinds 8 januari 2018 advocaat bij ons kantoor in Den Haag. Zij is sinds 2002 als advocaat werkzaam en heeft ruime ervaring met sanctierecht zaken. Zij behandelt ook zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Haar hart gaat uit naar het strafrecht/sanctierecht en daarin heeft zij zich gespecialiseerd.

Snel en doelgericht

Hannaa komt moeiteloos tot de kern van uw probleem en staat u vervolgens met verve bij. Zij gaat praktisch en zorgvuldig te werk om voor u het beste resultaat te behalen.

Ervaring Hannaa Faouzi

Hannaa is gespecialiseerd in het sanctierecht in brede zin. Zij heeft ervaring met (jeugd)strafrecht, maar ook met bestuursstrafrecht. Zij staat onder meer ondernemingen, zorginstellingen en particulieren bij. Omdat zij ook werkzaam is op andere rechtsgebieden, kan zij snel verbanden leggen buiten het sanctierecht om. Door een snelle en goede doorverwijzing kan zij u of uw onderneming vervolgens veel problemen besparen.

Hannaa is lid van de Vereniging Haagse Arbeidsrecht Advocaten en van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht advocaten. Zij staat ook op de lijst van bijzonder curatoren bij de rechtbank Den Haag.

blogs door Hannaa Faouzi:

16 apr: Virtueel spreekuur voorziet in behoefte

Sennef de Koning van Eenennaam advocaten voorziet sinds 3 april 2020 iedere vrijdagmiddag in een virtueel spreekuur. Dat spreekuur is…

21 mrt: Geen negatief bindend studieadvies (BSA) vanwege Corona

Door het Corona virus gaan veel vakken en tentamens de komende tijd niet door. Daarom dreigen veel studenten te weinig…

10 sep: Valsheid in geschrifte: wat is dat eigenlijk?

Valsheid in geschrifte Valsheid in geschrifte is strafbaar gesteld in artikel 225 van ons Wetboek van Strafrecht (hierna te noemen:…