Chat with us, powered by LiveChat
Marcelle Peelen

Marcelle Peelen

Marcelle Peelen heeft ruime ervaring opgedaan als advocaat op Curaçao. Zij is eind april 2019 beëdigd als advocaat in Nederland bij ons kantoor. Marcelle bijt zich als een ‘pitbull’ in de zaak vast en haalt het onderste uit de kan om voor u het best haalbare resultaat te bereiken.

Ervaring Curaçao

Marcelle heeft ruime ervaring in het commune en bijzondere strafrecht. Daarnaast beschikt zij over ruime kennis en ervaring in andere rechtsgebieden, zoals bouwrecht, huurrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen en familierecht. Die ervaring deed zij op als advocaat van zowel particulieren als bedrijven op Curaçao. Marcelle staat ook nu particulieren, ondernemingen en organisaties bij. Zij concentreert zich daarbij op strafrecht en sanctierecht zaken. Haar kennis en ervaring met meerdere rechtsgebieden is hierbij veelal een voordeel. Marcelle is goed in staat snel tot de kern van een zaak door te dringen en u vakkundig bij te staan.

Marcelle Peelen

Marcelle is sinds 1 mei 2019 werkzaam als advocaat bij ons kantoor in Den Haag. Zij voltooide in 2002 haar opleiding HEAO Economie en in 2009 haar rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na haar studie rechten heeft zij van 2009 tot 2019 gewerkt als advocaat op Curaçao en Bonaire. In april 2019 is zij beëdigd als advocaat in Den Haag.

Deel deze pagina: