Chat with us, powered by LiveChat

Particulieren

Uw expert op het gebied van straf- en sanctierecht

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Een uitnodiging voor verhoor op het politiebureau is onvermijdelijk. Ook is het mogelijk dat u van uw bed wordt gelicht door de politie. Ons advies: onderneem niets totdat u een gespecialiseerde advocaat strafrecht heeft gesproken die strijdt voor uw belangen en helpt erger te voorkomen. Noem een naam van één van onze strafrecht advocaten en die strafrecht advocaat komt u gratis bezoeken op het politiebureau om u te voorzien van advies.

Waarom Sennef de Koning Van Eenennaam advocaten?

Sennef de Koning van Eenennaam advocaten wil tegenwicht bieden aan het ‘wijzen met het vingertje’. Wij kijken ook naar de omstandigheden waaronder iemand handelt. Wij bieden rechtshulp aan mensen die door een ongelukkige samenloop van omstandigheden in de knel zijn gekomen. Voor ons is een rechtvaardig strafproces essentieel, waarbij we uw belang voorop stellen.

Robert-Jan van Eenennaam: “SKE Advocaten denkt vooruit en durft buiten de gebaande paden te treden”.

Onze werkwijze

In al onze juridische zaken is onze eerste stap de regie te krijgen en te houden. Dit betekent dat we niet afwachten wat justitie gaat doen, maar dat we pro actief optreden. Voor het slagen hiervan is uw input dan ook erg belangrijk. Uw kant van het verhaal is dan ook ons vertrekpunt in iedere zaak.

Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten biedt hoogwaardige én betaalbare dienstverlening op het terrein van het straf- en bestuursstrafrecht. Wij combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Van het geven van helder advies in begrijpelijke taal tot een goed pleidooi in de rechtszaal. Iedereen heeft recht op een goede verdediging en daar maken wij ons hard voor.

Speelt er een juridisch probleem op het gebied van sanctie- en/of strafrecht? Neem direct contact op via +31624228592 of stel uw vraag via het contactformulier.

Deel deze pagina:
Alle advocaten


STEL UW VRAAG

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan onze advocaat verstrekt