Renée Boonstra

Renée Boonstra

Renée Boonstra is advocaat bij Sennef de Koning van Eenennaam advocaten in Rotterdam. Zij is grondig, gedreven en betrouwbaar. Rechtsbijstand nodig? Neem direct contact met haar op!

Renée Boonstra is sinds 1 april 2018 advocaat bij ons kantoor in Rotterdam. Zij is sinds 2013 werkzaam als advocaat. Zij heeft ruime ervaring opgedaan in het strafrecht en in het personen- en familierecht. Haar passie ligt in het strafrecht en daarin heeft zij zich dan ook gespecialiseerd.

Renée Boonstra: Advocaat straf- en sanctierecht

Renée staat ondernemingen en particulieren bij in commune en economische strafzaken. Zij staat cliënten bij in diverse soort zaken, zoals levens- en vermogensdelicten, drugs-, gewelds-, verkeers- en zedenzaken. Ook behandelt zij zaken in het bestuursstrafrecht en staat zij minderjarigen bij. Net als Coosje Peterse (kantoor Den Haag) is zij gespecialiseerd in het jeugdstrafrecht.

Grondig en betrokken

Renée is in al haar zaken grondig en betrokken. Zij zoekt zaken tot de bodem uit en biedt haar cliënten een luisterend oor. Dit maakt dat zij cliënten op een prettige en grondige wijze in meerdere zaken kan bijstaan. Renée is lid van de vereniging van jonge strafrechtadvocaten (NVJSA). Daarnaast is zij ook actief betrokken bij het Museum Rotterdam. Renée spreekt Frans en zij kan daarom ook gemakkelijk Franssprekende cliënten bijstaan.

Gratis intake

Wilt u advies van Renée Boonstra? Bel dan nu voor een gratis intakegesprek!

Deel deze pagina: