Chat with us, powered by LiveChat
sennef de koning van eenennaam strafrecht advocaten

Vacature advocaat sanctierecht

Op dit moment is er een vacature voor een advocaat-medewerker met aantoonbare (case-record, publicaties, hobby’s) belangstelling voor het bijzonder sanctierecht. Standplaats Den Haag, eventueel Rotterdam.

Werken bij…

Werken bij Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten betekent werken in een inspirerende omgeving met alleen maar goed opgeleide en gespecialiseerde advocaten om je heen. Werken in teamverband, sparren over zaken, praten over het vak (en natuurlijk ook over wat je in het weekend deed). Je hoeft van ons niet om 9 uur op kantoor te zijn, als je maar regelt dat je bereikbaar en waar nodig beschikbaar bent voor klanten. Veel vrijheid dus.

‘Trustworthy’

zijn is wat we willen. Want vrijheid betekent natuurlijk ook verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor het op orde houden van je praktijk, het nakomen van beloftes aan klanten en waar mogelijk direct reageren op verzoeken tot terugbellen of inkomende telefoontjes. ‘Ontzorgen’ en duidelijkheid is immers wat onze klanten willen en verlangen. En dat mag dan tegen een goed uurtarief, maar de klanten die bij ons op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand procederen krijgen diezelfde behandeling. Je let daarbij vanzelfsprekend op je omzet. Dat is immers een belangrijke voorwaarde om ons kantoor draaiend te houden. Flexibiliteit alom dus.

Standplaats Den Haag

We werken in Den Haag in een prettig en handig gelegen pand, achter het paleis van justitie. Het is goed bereikbaar per auto en OV. Daarnaast hebben we een kantoor in Rotterdam. Ook daar kun je altijd terecht.

Expertise(s)

Ons kantoor is gespecialiseerd in sanctierecht. Dat betekent veel bijzonder strafrecht, (handhavend) bestuursrecht, tuchtrecht, farma- en gezondheidsrecht, financieel recht. Valt jouw specialisatieprofiel of -wens in één van deze categorieën? En kan je daarnaast iets heel anders goed? Neem dan vooral contact met ons op!

Wil jij je verder specialiseren als sanctierechtadvocaat, wil je beter worden in je vak, wil je de vrijheid om je te ontwikkelen in je werk, solliciteer dan bij Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten.

Op dit moment is er een vacature voor een advocaat-medewerker die ons kantoor in Den Haag wil komen versterken. Stuur je sollicitatie naar Robert-Jan van Eenennaam en/of naar Anne Marie de Koning. Vergeet niet te melden wat je naast ‘advocaat zijn’ goed kan. Voor nadere inlichtingen kun je ons bellen.

VACATURE VACATURE VACATURE VACATURE

Deel deze pagina: