Chat with us, powered by LiveChat
Robert-Jan van Eenennaam

VACATURE ADVOCAAT SANCTIERECHT

Standplaats Rotterdam

Werken bij…

Werken bij Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten in Rotterdam betekent werken in een inspirerende omgeving met alleen maar goed opgeleide en gespecialiseerde advocaten om je heen. Werken in teamverband, sparren over zaken, praten over het vak (en natuurlijk ook over wat je in het weekend deed). Je hoeft van ons niet om 9 uur op kantoor te zijn, als je maar regelt dat je bereikbaar en waar nodig beschikbaar bent voor klanten.We gebruiken de beste software (onder meer CC Law) om het werk makkelijker te maken. Je krijgt een mobiele telefoon en een laptop om het werken op welke plek dan ook gemakkelijk te maken. Dit alles moet resulteren in een bovengemiddelde kwaliteit.

Vrijheid en verantwoordelijkheid

Vrijheid betekent natuurlijk ook verantwoordelijkheid. Verantwoordelijkheid voor het op orde houden van je praktijk, het nakomen van beloftes aan klanten en waar mogelijk direct reageren op verzoeken tot terugbellen of inkomende telefoontjes. ‘Ontzorgen’ en duidelijkheid is immers wat onze klanten willen en verlangen. En dat mag dan tegen een goed uurtarief, maar ook de klanten die bij ons op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand procederen krijgen diezelfde behandeling. Je let daarbij vanzelfsprekend op je omzet. Want dat is een belangrijke voorwaarde om ons kantoor draaiend te houden.

Sanctierecht

Ons kantoor is gespecialiseerd in sanctierecht. Dat is een brede term. Daaronder valt onder meer: (bijzonder) strafrecht, bestuursstrafrecht, tuchtrecht, gezondheidsrecht, financieel recht. Valt jouw specialisatieprofiel in een van deze categorieën? Neem dan vooral contact met ons op!

Kantoor Rotterdam

We werken in Rotterdam midden in het havengebied, aan de Doklaan 22. We zitten daar in een kantoorpand met een ‘maritieme en industriële uitstraling’. Het is ruim opgezet, goed geoutilleerd en in het pand zitten meer bedrijven gehuisvest. Het is er makkelijk en leuk netwerken.

Sanctierecht advocaat

Wil jij je verder specialiseren als sanctierechtadvocaat, wil je beter worden in je vak, wil je de vrijheid om je te ontwikkelen in je werk, solliciteer dan bij Sennef de Koning van Eenennaam Advocaten Rotterdam.

Op dit moment is er een vacature voor een advocaat-medewerker / gevorderd stagiaire met een eigen praktijk die ons kantoor wil komen versterken. Stuur je sollicitatie naar r.j.vaneenennaam@ske-advocaten.nl en/of naar a.m.dekoning@ske-advocaten.nl of bel ons voor nadere inlichtingen. Solliciteren per brief mag natuurlijk ook.

VACATURE ADVOCAAT VACATURE ADVOCAAT

Deel deze pagina: