Rijbewijs kwijt? Vaste prijs advocaat

Bent u uw rijbewijs kwijt? Is uw rijbewijs zoals dat juridisch heet ‘ingevorderd‘? Wij hebben een vast tarief voor alcoholzaken, dus zaken waarin sprake is van rijden onder invloed van alcohol. Die vaste prijs geldt ook als uw rijbewijs ingevorderd is en ook in zaken waar rijden onder invloed van drugs verweten wordt. Wij gaan direct voor u aan de slag en proberen de officier van Justitie ervan te overtuigen dat hij of zij uw rijbewijs moet teruggeven. Omdat wij vaker dit soort zaken behandelen, weten we precies waarop we moeten letten en wat we moeten vragen. Kijk ook op www.rijbewijsingevorderd.eu voor meer informatie.

Vaste prijs

Dus: heeft u een dagvaarding ontvangen om te verschijnen voor de Politierechter in verband met alcohol achter het stuur? Bent u uw rijbewijs kwijt? Wordt uw rijbewijs voor langere tijd ingevorderd/ingehouden? Wij helpen u voor een vaste prijs van € 1000,- inclusief BTW!

Rijbewijs kwijt? Zo gaan we te werk

Voor die vaste prijs vragen we het dossier op bij het openbaar ministerie, krijgt u een kopie van dat dossier, bespreken we het dossier met u en gaan we met u mee naar de zitting. Als uw rijbewijs is ingevorderd en u dat terug wilt, dienen we ook nog een klaagschrift in om teruggave van uw rijbewijs te vragen aan de rechter. Als dat allemaal op dezelfde zitting wordt behandeld en het gaat om één enkele alcoholzaak, geldt deze vaste prijs. Het maakt niet uit of uw rijbewijs is ingevorderd of niet. De hoeveelheid werk blijft namelijk hetzelfde, op het indienen van het klaagschrift na.

Andere zaak?

Is uw zaak nu net anders? Gaat het om rijden onder invloed van drugs? Of heeft u een snelheidsovertreding begaan waardoor u uw rijbewijs kwijt bent? Bel dan met een advocaat van Sennef de Koning van Eenennaam advocaten en we kunnen alsnog een vaste prijs afspreken met elkaar. Zo heeft u direct duidelijkheid, zonder vervelende verrassingen achteraf.