Chat with us, powered by LiveChat

Ondernemers en werkgevers

Uw expert op het gebied van straf- en sanctierecht

U heeft het niet zien aankomen en dacht dat u handelde op een wijze zoals gebruikelijk is binnen uw branche. Dan blijkt het Openbaar Ministerie daar anders over te denken en uw handelen als strafbaar aan te merken. U wordt aangehouden en zelfs in verzekering gesteld.

Ons advies: Onderneem niets en leg geen verklaring af totdat u een gespecialiseerde advocaat heeft gesproken die strijdt voor uw belangen én erger helpt voorkomen.

Waarom SKE advocaten?

SKE advocaten wil tegenwicht bieden aan het ‘wijzen met het vingertje’. Wij kijken ook naar de omstandigheden waaronder iemand handelt. Wij bieden rechtshulp aan ondernemers en werkgevers die door een ongelukkige samenloop van omstandigheden in de knel zijn gekomen. Voor ons is een rechtvaardig strafproces essentieel.

Robert-Jan van Eenennaam: “SKE Advocaten denkt vooruit en durft buiten de gebaande paden te treden”

Onze werkwijze

In al onze juridische zaken is onze eerste stap de regie te krijgen en te houden. Dit betekent dat we niet afwachten wat justitie gaat doen maar dat we pro actief optreden. Voor het slagen hiervan zijn úw kennis en expertise net zo belangrijk. Uw kant van het verhaal is dan ook ons vertrekpunt in iedere zaak.

Wij kennen de business en de prioriteiten van onze cliënten. Wij combineren vakkennis met praktijkervaring tot doeltreffende oplossingen. Van het geven van helder advies in begrijpelijke taal tot begeleiding tot aan het einde van uw zaak. Iedereen heeft recht op een goede verdediging en daar maken wij ons hard voor.

Speelt er een juridisch probleem op het gebied van sanctie- en/of strafrecht? Neem direct contact op via +31624228592 of stel uw vraag via het contactformulier.

Deel deze pagina:
Alle advocaten


STEL UW VRAAG

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan onze advocaat verstrekt