Gratis adviesgesprek ondernemer

Wij horen van veel (kleine) ondernemers en betalende particulieren dat het niet eenvoudig is een geschikte advocaat te vinden voor een zaak. Ook wordt veel geklaagd over de prijs: vooral particulieren en kleinere bedrijven vinden de prijs van advocaten te hoog. Daar staat tegenover dat ondernemers die ervaring hebben met onze dienstverlening over het algemeen minder problemen hebben met het uurtarief. Heeft u problemen met het vinden van een geschikte advocaat?

Gratis adviesgesprek ondernemer

Wij doen het anders: om de drempel weg te nemen, krijgt u bij ons kantoor een gratis adviesgesprek met een specialist. In een gratis adviesgesprek ondernemer kunt u een concreet probleem voorleggen en we helpen u op weg. Als blijkt dat wij niet de juiste partij voor u zijn, verwijzen we u door naar een specialist binnen ons netwerk.

Vaste prijs of uurtarief op maat

Als u een zaak heeft waarbij wij u goed kunnen helpen, proberen we in een vroeg stadium een inschatting te maken van de kansen op succes. Vaste prijsafspraken zijn mogelijk of we bieden u een uurtarief op maat. Dat kan allemaal al aan bod komen in het eerste gratis adviesgesprek. Soms moeten er stukken worden bestudeerd voordat wij u een aanbod kunnen doen. Ook in dat geval worden er duidelijke afspraken gemaakt. U krijgt dus niet zomaar een factuur toegestuurd.

Nu doen

Wilt u een concreet probleem voorleggen aan een van onze specialisten? Hebt u een vraag en wilt u een gratis adviesgesprek ondernemer boeken? Bel of mail dan dan met Sennef de Koning van Eenennaam advocaten!