Financiële zaken

Anne Marie de Koning heeft een bijzondere belangstelling voor het financieel economisch strafrecht. Als u of uw onderneming wordt verdacht van (bijvoorbeeld) het plegen van fraude door valsheid in geschrift, het overtreden van de WWFT of de WTT kunt u worden aangehouden en worden verhoord. Maar ook daarna is er een mogelijkheid dat Justitie wil dat u langer vast blijft zitten.

Advocaat financieel strafrecht

Anne Marie de Koning kan u als strafrechtadvocaat financieel economisch strafrecht voorzien van juridisch advies en u bijstaan als het komt tot een strafzaak. Zij heeft in het verleden uitmuntende resultaten behaald als het gaat om bijvoorbeeld fraudezaken. Met haar deskundige hulp biedt zij een uitweg door samen met u uw verdediging voor te bereiden en vorm te geven. Als een vrijspraak er niet in zit, haalt Anne Marie voor u het beste resultaat uit uw zaak.

Maar ook de andere advocaten van SKE advocaten hebben vaker bijstand verleend in fraudezaken en kunnen u daarom uitstekend bijstaan in uw strafzaak. Dat doen wij indien nodig ook pro deo.

Financieel strafrecht

Als ondernemer wilt u natuurlijk niet betrokken raken bij strafbaar handelen. Het komt echter steeds vaker voor dat onderneming betrokken raken in strafrechtelijke onderzoeken. Denk aan ING of ABN AMRO, maar ook bedrijven die verdacht worden van oplichting of andere strafbare feiten. Daarbij worden ook de feitelijk leidinggevenden vervolgd. U loopt als CEO dus ook een risico!

Advies advocaat

Het Openbaar Ministerie vervolgt ook voor handelingen die op het eerste gezicht niet strafbaar lijken of die deel uitmaken van uw normale of gebruikelijke bedrijfsvoering. wilt u weten wat u moet doen als uw bedrijf onderdeel uitmaakt van een strafrechtelijk onderzoek? Wilt u weten of u binnen de grenzen van de wet opereert? Wilt u verhoorsbijstand? Of wilt u bijstand omdat er een inval is (geweest)? Onze advocaten zijn u graag van dienst.

Advocaat financieel economisch strafrecht

SKE advocaten is een kantoor dat zich helemaal heeft gespecialiseerd in het sanctie- en strafrecht. Bij ons kunt u dus verzekerd zijn van adequate rechtshulp. Wij zijn bovengemiddeld deskundig en wij voorzien u niet alleen van strafrechtelijke bijstand, maar ook van advies in de boardroom.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel dan geheel vrijblijvend eens met Anne Marie de  Koning of Robert-Jan van Eenennaam.

Onze specialisten:

Pietrick Visser

Neem direct contact op met onze specialist Pietrick Visser: