Over ons

SKE Advocaten. SANCTIE- EN STRAFRECHTADVOCATEN Leiden, DEN HAAG en rotterdam

SKE advocaten adviseert personen en bedrijven maar ook (lokale) overheden in procedures waarbij door de overheid handhavend wordt opgetreden. Specialismen van het kantoor zijn (onder meer) financieel strafrecht, economisch strafrecht, financiële toezichtwetgeving en bijstand van slachtoffers. Het kantoor beschikt over een uitgebreid netwerk van advocatenkantoren. Desgewenst kan met andere kantoren worden samengewerkt, indien noodzakelijk is dat (grotere) gespecialiseerde teams worden samengesteld.

Inzicht in uw juridische positie en in de kosten

SKE advocaten heeft een no-nonsense mentaliteit en een praktische aanpak. Daarnaast zijn wij strategisch sterk. Op basis van een vrijblijvend gesprek geven wij u inzicht in uw juridische positie, de mogelijke (proces) strategieën en de bijbehorende kosten.

Begeleiding SKE advocaten

De impact van strafrechtelijk onderzoek wordt in de regel onderschat. Hetzelfde geldt voor bedrijfsonderzoeken door de politie en/of door toezichthouders. Door een goede begeleiding voorafgaand aan en bij deze onderzoeken, kan worden voorkomen dat u of uw bedrijf ten onrechte in het verdachtenbankje terecht komen. Het is onze ervaring dat met een goede begeleiding kosten kunnen worden bespaard en (reputatie) schade kan worden beperkt. In dit kader onderhouden wij overigens goede contacten met de politie, de FIOD-ECD, toezichthouders (zoals DNB en de AFM), de Inspectie SZW of de NVWA. Omdat wij begrijpen dat u geen ongewenste publiciteit wilt, opereren wij zeer discreet en proberen we voor u een openbare zitting te voorkomen door bijvoorbeeld een zaak te schikken. Als dat niet lukt, proberen we, desgewenst met hulp van media adviseurs, de publiciteit in goede banen te leiden.

rating

Onze klanten vinden kwaliteit en betrouwbaarheid onze belangrijkste pluspunten!