Advocaten

Sanctierecht en strafrecht advocaat

ROBERT-JAN VAN EENENNAAM

Robert-Jan van Eenennaam, mede-oprichter van het kantoor, gaat zeer precies te werk. Zijn zorgvuldigheid is dan ook een voornaam wapen bij de advisering en verdediging van zijn cliënten. Geen aspect van het dossier blijft onderbelicht. Robert-Jan gaat altijd tot op de bodem van een zaak.

Robert-Jan behandelt veel sanctierechtzaken. Hij staat bedrijven, instellingen of particulieren bij in bijvoorbeeld asbestzaken, zaken tegen de Inspectie SZW of NVWA. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het gezondheidsrecht.

Fotografie: Robin Utrecht

Sanctierecht en strafrecht advocaat

HANNAA FAOUZI

Hannaa Faouzi is sinds 8 januari 2018 advocaat bij ons kantoor in Den Haag. Zij is sinds 2002 als advocaat werkzaam en heeft ruime ervaring met sanctierecht zaken. Zij behandelt ook zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Haar hart gaat uit naar het strafrecht/sanctierecht en daarin heeft zij zich gespecialiseerd.

Hannaa komt moeiteloos tot de kern van uw probleem en staat u vervolgens met verve bij. Zij gaat praktisch en zorgvuldig te werk om voor u het beste resultaat te behalen.

Fotografie: Robin Utrecht

Sanctierecht en strafrecht advocaat

Pietrick visser

Pietrick Visser werkt al geruime tijd voor ons kantoor. Eerst als juridisch medewerker en nu, sinds mei 2021 als advocaat. Pietrick is zorgvuldig en precies. Dat is zijn kracht. Hij haalt het onderste uit de kan om voor u het best haalbare resultaat te bereiken.

Pietrick staat zowel particulieren als ondernemingen bij.

Fotografie: Robin Utrecht