Advocaten / Paralegal

Sanctierecht en strafrecht advocaat

ROBERT-JAN VAN EENENNAAM

Robert-Jan van Eenennaam, mede-oprichter van het kantoor, gaat zeer precies te werk. Zijn zorgvuldigheid is dan ook een voornaam wapen bij de advisering en verdediging van zijn cliënten. Geen aspect van het dossier blijft onderbelicht. Robert-Jan gaat altijd tot op de bodem van een zaak.

Robert-Jan behandelt veel sanctierechtzaken. Hij staat bedrijven, instellingen of particulieren bij in bijvoorbeeld asbestzaken, zaken tegen de Inspectie SZW of NVWA. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het gezondheidsrecht.

Fotografie: Robin Utrecht

Sanctierecht en strafrecht advocaat

Pietrick visser

Pietrick Visser werkt al geruime tijd voor ons kantoor. Eerst als juridisch medewerker en nu, sinds mei 2021 als advocaat. Pietrick is zorgvuldig en precies. Dat is zijn kracht. Hij haalt het onderste uit de kan om voor u het best haalbare resultaat te bereiken.

Pietrick staat zowel particulieren als ondernemingen bij.

Fotografie: Robin Utrecht

Paralegal

marlin nolte

Marlin Nolte werkt sinds dit jaar (2021) als paralegal bij ons kantoor. Zij behandelt zaken waarvoor geen verplichte vertegenwoordiging door een advocaat is voorgeschreven. Zij levert dezelfde kwaliteit.

Marlin is kritisch en zorgvuldig. Een groot voordeel voor u is dat bijstand door Marlin in de regel goedkoper is dan bijstand door een advocaat.

Fotografie: Robin Utrecht