Advocaten

Sanctierecht en strafrecht advocaat

ROBERT-JAN VAN EENENNAAM

Robert-Jan van Eenennaam, mede-oprichter van het kantoor, gaat zeer precies te werk. Zijn zorgvuldigheid is dan ook een voornaam wapen bij de advisering en verdediging van zijn cliënten. Geen aspect van het dossier blijft onderbelicht. Robert-Jan gaat altijd tot op de bodem van een zaak.

Robert-Jan behandelt veel sanctierechtzaken. Hij staat bedrijven, instellingen of particulieren bij in bijvoorbeeld asbestzaken, zaken tegen de Inspectie SZW of NVWA en zaken op het gebied van het gezondheidsrecht.

Sanctierecht en strafrecht advocaat

HANNAA FAOUZI

Hannaa Faouzi is sinds 8 januari 2018 advocaat bij ons kantoor in Den Haag. Zij is sinds 2002 als advocaat werkzaam en heeft ruime ervaring met sanctierecht zaken. Zij behandelt ook zaken op het gebied van het arbeidsrecht. Haar hart gaat uit naar het strafrecht/sanctierecht en daarin heeft zij zich gespecialiseerd.

Hannaa komt moeiteloos tot de kern van uw probleem en staat u vervolgens met verve bij. Zij gaat praktisch en zorgvuldig te werk om voor u het beste resultaat te behalen.

Sanctierecht en strafrecht advocaat

MARCELLE PEELEN

Marcelle Peelen heeft ruime ervaring opgedaan als advocaat op Curaçao. Zij is eind april 2019 beëdigd als advocaat in Nederland bij ons kantoor. Marcelle bijt zich als een ‘pitbull’ in de zaak vast en haalt het onderste uit de kan om voor u het best haalbare resultaat te bereiken.

Marcelle heeft ruime ervaring in het commune en bijzondere strafrecht. Daarnaast beschikt zij over ruime kennis en ervaring in andere rechtsgebieden, zoals bouwrecht, huurrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en personen en familierecht.