Advocaten / Paralegals

Sanctierecht en strafrecht advocaat

ROBERT-JAN VAN EENENNAAM

Robert-Jan van Eenennaam, mede-oprichter van het kantoor, gaat zeer precies te werk. Zijn zorgvuldigheid is dan ook een voornaam wapen bij de advisering en verdediging van zijn cliënten. Geen aspect van het dossier blijft onderbelicht. Robert-Jan gaat altijd tot op de bodem van een zaak.

Robert-Jan behandelt veel sanctierechtzaken. Hij staat bedrijven, instellingen of particulieren bij in bijvoorbeeld asbestzaken, zaken tegen de Inspectie SZW of NVWA. Daarnaast behandelt hij zaken op het gebied van het gezondheidsrecht.

Fotografie: Robin Utrecht

Sanctierecht en strafrecht advocaat

Pietrick visser

Pietrick Visser werkt al geruime tijd voor ons kantoor. Eerst als juridisch medewerker en nu, sinds mei 2021 als advocaat. Pietrick is zorgvuldig en precies. Dat is zijn kracht. Hij haalt het onderste uit de kan om voor u het best haalbare resultaat te bereiken.

Pietrick staat zowel particulieren als ondernemingen bij.

Fotografie: Robin Utrecht

Sanctierecht en strafrecht advocaat

MARLIN NOLTE

Marlin is sanctie-en strafrechtadvocaat bij ons kantoor. Hiervoor was zij paralegal (juridisch medewerker die zelf procedeert en zaken behandelt in zaken waarin het niet verplicht is om een advocaat de cliënt te laten vertegenwoordigen). Zij heeft in die functie heel veel kennis en ervaring opgedaan. Die kennis gebruikt zij nu in uw voordeel!

Fotografie: Robin Utrecht

Paralegal

Nikki van Heel

Nikki is paralegal  bij ons kantoor. Een paralegal is een juridisch medewerker die zelf procedeert en zaken behandelt in zaken waarin het niet verplicht is om een advocaat de cliënt te laten vertegenwoordigen. Zij ondersteunt daarnaast de advocaten in hun werk, waardoor zij heel veel kennis en ervaring opdoet. Die kennis gebruikt zij vervolgens weer in uw zaak!

Fotografie: eigen foto SKE advocaten