Chat with us, powered by LiveChat
robert-jan van eenennaam

Robert-Jan van Eenennaam

Robert-Jan van Eenennaam, mede-oprichter van het kantoor, gaat zeer precies te werk. Zijn zorgvuldigheid is dan ook een voornaam wapen bij de advisering en verdediging van zijn cliënten. Geen aspect van het dossier blijft onderbelicht. Robert-Jan gaat altijd tot op de bodem van een zaak.

Milieustrafrecht, medisch strafrecht en fraude

Robert-Jan behandelt veel sanctierechtzaken. Hij staat bedrijven, instellingen of particulieren bij in bijvoorbeeld asbestzaken, zaken tegen de Inspectie SZW of NVWA en zaken op het gebied van het gezondheidsrecht. Tot zijn klanten behoren diverse zorginstellingen en ziekenhuizen. Is er een sanctie opgelegd, zijn er zaken of dossiers in beslag genomen? Is het medisch beroepsgeheim in het geding? Robert-Jan maakt u wegwijs en helpt u verder in de wirwar van regels.

Ervaren en deskundig

Robert-Jan van Eenennaam heeft daarnaast een grote belangstelling voor het medisch strafrecht. Ook staat hij collega’s bij die in aanraking zijn gekomen met het tuchtrecht. Gezien zijn jarenlange ervaring in het strafrecht, bijt Robert-Jan zich met regelmaat ook graag vast in een onderzoek naar een levensdelict, zoals moord of doodslag. Robert-Jan zijn standplaats is het kantoor in Den Haag

Hij is lid van de NVSA.

Publicaties Robert-Jan van Eenennaam

Deel deze pagina: