Tuchtzaken

SKE advocaten is gespecialiseerd in tuchtrecht. Dat betekent dat u bij ons terecht kunt met vragen over advocaten tuchtrecht, banken tuchtrecht of medisch tuchtrecht.

tuchtrecht

Heeft u een tuchtrechtelijk probleem? Bel dan met één van onze advocaten. Wij beseffen dat een tuchtklacht diep kan ingrijpen op uw leven. Niet in de laatste plaats omdat u een maatregel opgelegd kunt krijgen die u het uitoefenen van uw beroep kan bemoeilijken. Het raakt aan alle aspecten waar u voor staat. Vaak behalen wij goede resultaten. Wij staan u dan ook graag bij.

Bijstand Arts, Advocaat of bankier

Om belangenverstrengeling te voorkomen, staan wij in beginsel alleen artsen, bankiers of advocaten bij die tuchtrechtelijk een klacht krijgen. Anne Marie de Koning is bij ons dé specialist op het gebied van medisch tuchtrecht en tuchtzaken. Heeft u advies of juridische ondersteuning nodig van een ervaren en gespecialiseerde advocaat? Bel dan met Anne Marie.

Onze specialisten:

Neem direct contact op met Robert-Jan van Eenennaam:

Meer actualiteiten over tuchtzaken:

15 nov: Wat is medisch tuchtrecht?

Hopelijk krijgt u er nooit mee te maken, maar iedere zorgverlener die BIG geregistreerd is, kan het overkomen: een tuchtklacht….

28 sep: Melding tuchtrecht banken ontvangen. Wat nu?

Heeft u een melding van tuchtrecht banken ontvangen? Wilt u weten wat u nu moet doen? Lees dan verder. Wij…

03 mei: Dierenarts en recht – hoe zit het ook alweer?

Dierenartsen en para-veterinairs (en ook dierenfysiotherapeuten en embryotransplanteurs/ -winners trouwens) zijn onderworpen aan het tuchtrecht én het strafrecht. Bij schade…