SKE advocaten ook in Rotterdam!

Advocaat Rotterdam

Vanaf 2 februari 2015 is SKE Advocaten (voorheen Sennef de Koning van Eenennaam advocaten) ook te vinden in Rotterdam. Wij begonnen met ons Rotterdamse kantoor op het terrein van Charlotec, aan de Doklaan 22, Tegenwoordig zitten wij vlakbij de Rechtbank Rotterdam, aan het Weena. Maak een afspraak als u langs wilt komen, dan zorgen wij voor verse koffie!

U hebt een juridisch probleem en u wilt dat voor kunnen leggen aan een advocaat. En snel graag. Geen wachttijden, geen gedoe, gewoon even een snel adviesje. Als u ons belt, geven wij u dat advies. Natuurlijk kan het zo zijn dat we meer informatie willen, of dat we doorvragen. Maar de ‘meter’ begint niet direct te lopen. We kijken eerst met u wat we voor u kunnen betekenen. We geven u een eerste advies en als u dan verder met ons wilt, dan maken we heldere afspraken over een honorarium voor onze diensten. Vraag gerust naar mogelijkheden voor een vaste prijsafspraak of stel een prijsafspraak voor. We denken graag met u mee. Voor een direct advies bel Anne Marie de Koning of Robert-Jan van Eenennaam.

Persoonlijk contact

Omdat wij al veel klanten in Rotterdam bijstaan, was het een logische stap om onze dienstverlening verder uit te breiden naar Rotterdam. We willen het u namelijk zo gemakkelijk mogelijk maken om advies in te winnen en om ‘de lijnen kort te houden’. Dat gaat vaak makkelijker in een kort persoonlijk contact dan via e-mail of telefoon. Kortom: Uw eigen advocaat in Rotterdam net om de hoek van uw eigen bedrijf.