Virtueel spreekuur voorziet in behoefte

Sennef de Koning van Eenennaam advocaten voorziet sinds 3 april 2020 iedere vrijdagmiddag in een virtueel spreekuur. Dat spreekuur is bedoeld voor mensen die gratis een quick-scan van een sanctie- of strafrechtelijk probleem willen voorleggen aan een deskundige advocaat.

Virtueel spreekuur voorziet in behoefte

Robert-Jan van Eenennaam: ‘Hoewel het nog geen storm loopt, voorziet het virtueel spreekuur in een behoefte van onze cliënten. Kennelijk zijn er klanten die onder de huidige omstandigheden geen risico op besmetting met het Corona virus willen lopen. Zij kiezen dan voor een virtueel eerste advies. Daarna faciliteren wij overigens ook in virtuele afspraken. Bij ons kantoor is het dus mogelijk om via een beveiligde verbinding vertrouwelijk met je eigen advocaat te spreken. Dat spreekt kennelijk aan.’ De verwachting is dan ook dat het virtuele spreekuur in de toekomst meer mensen zal aantrekken.

Wilt u ook uw vraag voorleggen aan één van onze sanctie- en strafrechtadvocaten?

Iedere vrijdagmiddag houden wij een virtueel spreekuur.
U kunt van 14.00 – 15.00 uur vragen stellen aan één van onze advocaten via een video- of audio verbinding. Dit gaat via Skype.

Klik hier tijdens ons virtuele spreekuur

In gesprek? Of wilt u liever via FaceTime communiceren? Kies dan voor een FaceTime gesprek met Anne Marie de Koning of Robert-Jan van Eenennaam. Ook zij zijn tijdens het virtuele spreekuur beschikbaar.
Let op: Facetime werkt alleen met een mobiel of computer van Apple