Virtueel spreekuur

Iedere vrijdagmiddag houden wij een virtueel spreekuur.
U kunt van 14.00 – 15.00 uur vragen stellen aan één van onze advocaten via een video- of audio verbinding. Dit gaat via Skype.

Klik hier tijdens ons virtuele spreekuur

In gesprek? Of wilt u liever via FaceTime communiceren? Kies dan voor een FaceTime gesprek met Anne Marie de Koning of Robert-Jan van Eenennaam. Ook zij zijn tijdens het virtuele spreekuur beschikbaar.
Let op: Facetime werkt alleen met een mobiel of computer van Apple

Voor wie bedoeld?

Dit spreekuur is bedoeld voor mensen die gratis een quick-scan van een sanctie- of strafrechtelijk probleem willen voorleggen aan een deskundige advocaat. U heeft maximaal 10 minuten om uw probleem voor te leggen en advies te krijgen. Zo proberen we de wachttijd voor anderen te beperken.

Virtueel spreekuur

Het virtueel spreekuur is bedoeld voor mensen die ons kantoor nog niet kennen. Als u vaste klant bent of al een keer gebruik hebt gemaakt van het virtuele spreekuur is het niet de bedoeling dat u opnieuw gebruik maakt van het virtueel spreekuur. U kunt zich dan direct wenden tot uw (oude) advocaat. Werkt deze niet langer bij ons kantoor? Neem dan contact op met Anne Marie de Koning of Robert-Jan van Eenennaam.

Wachttijd

Er is ieder virtueel spreekuur minimaal één advocaat beschikbaar. De advocaat die spreekuur heeft, laat in het gesprek weten of uw vraag direct beantwoord kan worden. Als dat niet mogelijk is, kan er een vervolgafspraak worden ingepland. Het kan dus zijn dat u moet wachten totdat de advocaat beschikbaar is.

Gratis en vrijblijvend

Omdat het een gratis en vrijblijvend advies is, kunt u geen rechten ontlenen hieraan. Dat verandert natuurlijk op het moment dat u besluit klant te worden bij ons kantoor. Mocht het gratis virtuele spreekuur voor u niet uitkomen, bel dan gewoon met één van onze advocaten of contacteer hen via e-mail.