VOG zienswijze indienen

Heeft u een voornemen tot afwijzing van uw VOG aanvraag ontvangen? Mag u een zienswijze VOG indienen en wilt u meer informatie hierover? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Ons kantoor verzorgt al vele jaren de zienswijzen in verschillende zaken, wij schreven al eerder over het indienen van een zienswijze. De onbegrijpelijke termen die DJI (afdeling COVOG) leggen wij voor u uit. Eerdere berichten over de VOG vindt u hier.

Quickscan VOG Zienswijze indienen

Door onze ervaring kunnen we een goede inschatting geven of uw zienswijze kans van slagen heeft. Wat we daarvoor nodig hebben is een scan (kopie) van de brief die u ontvangen heeft van DJI (afdeling COVOG). Wij maken vervolgens een quick-scan die u niets kost. U hoort dan van ons of wij kansen zien voor u.

Wacht niet te lang voordat je een expert inschakelt

De fase van de zienswijze is daarbij van groot belang. Als u namelijk fouten maakt in deze fase (en als na u zienswijze uw aanvraag VOG wordt afgewezen) kan er onherstelbare schade zijn toegebracht. De fase van bezwaar volgt namelijk na de zienswijze VOG en de beslissing op uw aanvraag. Dat zijn ook de twee fasen waarin de meeste VOG aanvragen (door onze tussenkomst) alsnog worden gehonoreerd. Ons ‘slagingspercentage’ is hoog. De VOG wordt na onze zienswijze VOG of na ons bezwaarschrift in de meeste gevallen alsnog verleend.

Referenten

Wat u zelf kunt doen is nadenken over referenten. Die kunnen een belangrijke rol spelen bij het indienen van uw zienswijze. Zeker als dit onafhankelijke derden zijn. Een zienswijze VOG of bezwaarschrift moet namelijk goed onderbouwd worden.

Informatie

Wilt u meer informatie of gebruik maken van onze quick-scan? Bel dan met Robert-Jan van Eenennaam of met een van de andere advocaten van Sennef de Koning van Eenennaam advocaten. Wij staan u graag te woord!