Samenwerkingsverband | SKE Human Rights

image001 (1) (1) (1)

SKE Advocaten kondigt met trots een samenwerkingsverband aan met Ad Astra Advocaten, een toegewijd advocatenkantoor dat zich volledig richt op het verdedigen van mensenrechten zoals vastgelegd in internationale verdragen, waaronder het Europees Verdrag tot bescherming van de Rechten van de Mens (EHRM) en de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens (UVRM). Dit partnerschap omvat vier prominente leden: advocaten Jos Hemelaar, Robert-Jan van Eenennaam en Anne Marie de Koning, alsmede paralegal Eva Wösten.

De recente toevoeging aan het team, Eva Wösten, treedt toe als parttime paralegal en wordt begeleid door Jos Hemelaar, een ervaren professional binnen het domein van de mensenrechten. Eva’s achtergrond omvat eerder werk bij Vluchtelingenwerk in Schiedam, wat haar een waardevolle aanvulling maakt op het team.

Jos Hemelaar heeft zich gespecialiseerd in het beschermen van mensenrechten, met name gericht op individuen die in Nederland willen verblijven. Hij voert vele procedures, nationaal en internationaal en indien nodig bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM). Aan de andere kant richten Anne Marie de Koning en Robert-Jan van Eenennaam zich op het gebied van strafrecht en sancties, met een specifieke focus op de verdediging tegen schendingen van mensenrechten.

Dit samenwerkingsverband versterkt de expertise van SKE Advocaten, waarbij de gezamenlijke inzet voor het beschermen en verdedigen van mensenrechten centraal staat. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een humaan 2024 toe.