Strafrecht advocaat Den Haag Rotterdam

Sennef de Koning van Eenennaam advocaten is een uniek kantoor dat gespecialiseerd is in het strafrecht. Wij houden kantoor in Den Haag en Rotterdam. Een strafrecht advocaat van ons kantoor levert kwaliteit en is hyper gespecialiseerd. U mag van ons verwachten dat wij de best mogelijke rechtshulp verlenen. Daar staan wij voor!

Strafrecht advocaat

Naast het alom bekende strafrecht zijn wij breder georiënteerd. De specialisatie van ons kantoor kan worden samengevat in het woord ‘sanctierecht’. Wij zijn een sanctierecht kantoor. Dat omvat naast het strafrecht alle rechtsgebieden waarin sancties worden opgelegd. Denk aan het bestuursstrafrecht. Maar onze strafrecht advocaten staan ook cliënten bij die te maken krijgen met een ‘sanctie’ als die van een bindend studieadvies. Onze ‘niche’ is alles wat te maken heeft met sancties.

Verklaring omtrent het gedrag

Dat kan ook een afgewezen aanvraag verklaring omtrent het gedrag (VOG) zijn. Ook dat is iets waarin een strafrecht advocaat van ons kantoor u kan bijstaan en adviseren. Vanaf de fase van de zienswijze tot een eventueel hoger beroep bij de afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State.

Strafrecht advocaat Den Haag Rotterdam

Zoekt u een strafrecht advocaat in Den Haag of Rotterdam? Bel dan voor een eerste gratis advies met Sennef de Koning van Eenennaam advocaten. Wij verlenen bijstand en adviseren u op het gebied van:

mishandeling
– poging zware mishandeling
– doodslag
– moord
fraude
– diefstal
– verduistering
– witwassen
– heling
– vernieling

maar ook andere delicten op het gebied van het strafrecht of het sanctierecht behoren tot onze specialisatie.

Waarom een strafrecht advocaat?

Wat kunnen wij voor u doen? Stel: u krijgt een uitnodiging voor een verhoor bij de politie. Bij ons kunt u gebruik maken van een gratis intake gesprek waarin wij u voorbereiden op het politieverhoor en u tips en adviezen geven. U bent namelijk niet verplicht mee te werken, maar áls u dat doet, kan en zal uw verklaring wel tegen u worden gebruikt. Advies van een gespecialiseerde strafrecht advocaat helpt u een strafvervolging te voorkomen of kan u helpen om vanaf het begin al een goede strategie te kiezen.

Wilt u meer weten? Bel gerust! Een telefoontje kost niets en een eerste intake is gratis.