Liz Huigsloot

Liz Huigsloot

Liz Huigsloot werkt sinds 1 april 2016 bij ons kantoor. Haar standplaats is het kantoor in Rotterdam, maar zij zal ook regelmatig op onze vestiging in Den Haag te vinden zijn. Liz deed ervaring op bij het Kabinet Rechter-Commissaris in Rotterdam als buitengriffier. Daarna werkte zij als advocaat in de algemene praktijk. Liz is doortastend, snel en zorgvuldig. U krijgt van haar praktische adviezen waar u uw voordeel mee kunt doen!

Ondernemingen en particulieren

Liz staat ondernemingen en particulieren bij die worden verdacht van fraude, overtreding van milieuwetgeving en arbeids- en verkeersongevallen. Daarnaast behandelt zij zaken op het gebied van het commune strafrecht.

Eerste gesprek is gratis

Heeft u een vraag of probleem? U kunt Liz Huigsloot direct bellen of mailen. U ontvangt dan zo snel mogelijk antwoord. Een eerste gesprek kost u niets. Ons kantoor in Rotterdam is gevestigd aan de Doklaan 22, midden in het havengebied, tegenover de wijk Charlois. Er zijn gratis parkeerplekken. U kunt deze locatie ook goed met het openbaar vervoer bereiken.

Deel deze pagina: